Met JAKO ben je ook tijdens de winter uitgerust als een prof. Ontdek deze functionele winterkledij en equipeer jullie club optimaal voor het sporten in de buitenlucht tijdens de koude winterperiode.

Om de Jako eindejaarsfolder te bekijken kan je hier klikken.

Voor sportactiviteiten in de winter is geschikte kledij onontbeerlijk. Ze helpt verkoudheden voorkomen en geeft je betrouwbare bescherming tegen wind en regen. De algemene regel hier is: niet te warm aankleden! Te dikke kledij laat je sterk zweten en kan daarmee de kans op verkoudheden zelfs vergroten. Ideaal daarentegen, zijn meerdere lagen. Nauw aansluitende functionele onderkleding legt de basis voor een goede sportoutfit.

Het ondersteunt de regeling van de lichaamstemperatuur en helpt kwetsuren te voorkomen. Daarenboven zorgt functionele kledij ervoor dat vocht wordt afgevoerd en dat de huid en het materiaal droog blijven. Afhankelijk van het weer, kan een jas je extra warmte schenken. Tot slot mogen ook het hoofd en de handen niet vergeten worden. In het bijzonder bij lage temperaturen maken muts en handschoenen een belangrijk onderdeel uit van de uitrusting.
Hieronder vindt je alles om uw individuele
JAKO-winteroutfit samen te stellen!