De BazookaGoal voetbaldoeltjes zijn ontwikkeld als ideale pop-up doel voor vaardigheidstraining en kleine spelletjes voor clubs.
De gemakkelijk draagbare frames zijn duurzaam en toch veilig - gemaakt van zware, hittebestendige PVC-constructie, hoogwaardige netten en gepatenteerde telescopische technologie.
Gebruik op alle soorten oppervlakken. De doelen van 120 x 75 cm vallen samen in een handig en compact formaat van 150 x 15 x 10 cm. Handige draagriemen maken het transport moeiteloos met slechts 5 kilogram.

Met BazookaGoals kunnen trainers en spelers zich concentreren op de fundamentals. In tegenstelling tot andere pop-updoelen, kan BazookaGoals worden gebruikt op gras, beton of kunstgras.
Het gepatenteerde ontwerp is duurzaam en toch veilig. Het solide frame is uitgerust met spoelen die zijn ontworpen om terug te veren na een balstoot.

BazookaGoals worden dagelijks gebruikt voor vaardigheidstraining door enkele van de meest gerenommeerde professionele voetbalscholen, waaronder Chelsea, Barcelona, Ajax, Arsenal, Man. City, Liverpool en Everton. Binnenkort verkrijgbaar bij Teamswear!