De teamline PRESTIGE speelt op het hoogste niveau. Daarbij scoort deze teamline punten met haar hoge functionaliteit en innovatieve mix van materialen, alsook met haar sportieve pasvorm. Visueel is de teamline een echte eye-catcher met veel details en een trendy kleurenspel.

De ‘body-hugging’ sportieve snit past perfect. Functionele vezels en elastische inzetstukken zorgen voor een optimale bewegingsvrijheid. Door de precieze combinatie van verschillende materialen zet de teamline PRESTIGE nieuwe maatstaven in functionaliteit en design. Moderne kragen en vele functionele details, zoals de duimopening bij de Ziptop, geven ieder artikel van de teamline PRESTIGE een individueel accent.

Maar liefts 6 verschillende producttypes zijn verkrijgbaar in de Prestige teamline: Clubjas, Sweater met kap, Trainingsbroek, Ziptop, T-shirt en Trainingsshort. Deze producten kunnen aan zéér scherpe prijzen besteld worden bij Teamswear. Wens je de producten te bedrukken? Gelieve dan contact op te nemen met onze klantenservice. Onderstaand kan je de items verder in detail bekijken. 6 STIJLEN | 4 ELEGANTE KLEURENCOMBINATIES | INNOVATIEVE MIX VAN MATERIALEN | SPORTIEVE SNITS | MATEN XS TOT 3XL