De nieuwe clublijn Pride van Stanno!

De nieuwe Pride collectie is een ode aan de rijke historie van Stanno. De collectie combineert een moderne pasvorm met materialen en ontwerpdetails die hun waarde hebben bewezen. Het resultaat is klassiek, krachtig en functioneel. Met Pride doen we waar we goed in zijn. Een collectie gemaakt met liefde voor teamsport en een duidelijk doel voor ogen: om jou de beste ervaring te geven.

Over de collectie

De Pride collectie combineert een moderne pasvorm met materialen en ontwerpdetails die hun waarde hebben bewezen. Het resultaat is klassiek, krachtig en functioneel. Met Pride doen we waar we goed in zijn en laten we zien waar we trots op zijn. Een collectie gemaakt met liefde voor teamsport en een duidelijk doel voor ogen: om spelers de beste ervaring te geven op het veld.

De Pride collectie is breed inzetbaar, voor verenigingen en zeker ook voor scholen en overige instellingen. Dit vanwege de vele clubkleuren, de brede maatboog (jr. t/m sr.) en de ruime keuze uit zowel unisex- als damesartikelen. De collectie bevat het Pride T-Shirt, het Full Zip Jack en de Pants met een ladies fit.