•   Gratis verzending vanaf 50 euro
  •   30 dagen bedenktijd
  •   Gratis retourneren

Monta

Een Monta straatvoetbal kopen? Het merk is niet zomaar een specialist in straatvoetballen, het merk ís straatvoetbal. Dit gaat verder dan de sport alleen, u kiest met Monta ball voor een merk dat een complete lifestyle vertegenwoordigt. Uiteraard kunt u online rekenen op scherpe prijzen voor de artikelen, zodat u voordelig voor een bal van topmateriaal kunt zorgen.

U krijgt standaard 30 dagen bedenktijd, ook wanneer u een straatvoetbal of een van de andere artikelen koopt. U kunt er na aankoop rustig over nadenken, wat het de ideale keuze maakt om de artikelen van Monta eenvoudig online te bestellen.

Geen producten gevonden!

Monta bestaat vanwege straatvoetbal. Dit is wat het merk ademt en tot een unieke verschijning binnen de wereld van sportkleding maakt. Alle sportkleding en andere producten staat in het teken van voetbal op straat. Uiteraard heeft u binnen ons ruime aanbod van Monta de keuze uit bijvoorbeeld kinderkleding, schoenen, kleding voor u zelf en de voetballen zelf. We zorgen er met dat brede aanbod voor dat u online inspiratie op kunt doen of u direct een keuze kunt maken. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, wij gaan vlot aan de slag met uw bestelling en maken de verzending snel in orde.
 
Monta kleding kopen
Online Monta kleding kopen of voor de kinderen op zoek naar een mooie nieuwe voetbal? Het merk beschikt over verschillende patenten en slaagt er daarmee in om een reeks unieke producten neer te zetten. De verschillende producten zijn het resultaat van uitgebreid onderzoek naar de beste materialen en de samenstelling daarvan. Het resultaat is een collectie producten die het straatvoetbal naar een hoger niveau tillen. Inspiratie opdoen met de sportkleding en sportproducten van Monta of heel specifiek op zoek naar bijvoorbeeld een bepaalde voetbal? Blader op uw gemak door ons uitgebreide aanbod. 
 
Online kopen en gratis retourneren
Uiteraard kunt u de kleding, schoenen, voetballen en andere producten van Monta eenvoudig online kopen. U hoeft daar de deur niet voor uit, het is in plaats daarvan voldoende om aan te geven wat u graag zou bestellen. Wij gaan er vervolgens voor u mee aan de slag en zorgen ervoor dat u de verzending zo snel mogelijk in huis heeft. Is de bestelling toch niet helemaal naar wens? U kunt de bestelde producten van Monta in dat geval gewoon gratis retourneren. Op die manier maken we het u graag zo eenvoudig mogelijk om voortaan zoveel mogelijk online te winkelen.