Select Paspoort Voetbal - Fluogeel

Select Paspoort Voetbal - Fluogeel

Artikelnummer: 7496800444
11,99
Maat: Uni
Maat kiezen
  • Uni
    Beschikbaar
Offerte aanvragen

Laat je door ons adviseren! Ons team help je graag verder om een offerte op te maken.

Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren
  • 27085
Omschrijving

Select Paspoort Voetbal - Fluogeel

De Select Paspoort Voetbal in fluogeel is een essentieel trainingshulpmiddel voor precisietraining van passes en meer. Met een diepte van 33 mm biedt deze voetbal een optimale balcontrole en nauwkeurigheid tijdens trainingssessies.

De afmetingen van de voetbal zijn 50x50 cm, waardoor hij perfect is voor zowel individuele training als teamoefeningen. Het fluogeel ontwerp zorgt ervoor dat de bal goed zichtbaar is, zelfs bij weinig licht, waardoor spelers hun vaardigheden kunnen verbeteren in verschillende omstandigheden.

Of je nu een ervaren voetballer bent die zijn passing wil verfijnen of een beginner die zijn techniek wil verbeteren, de Select Paspoort Voetbal is een betrouwbare keuze. Met zijn duurzame constructie en hoogwaardige materialen is deze voetbal ontworpen om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen intensief gebruik.

Voeg de Select Paspoort Voetbal - Fluogeel toe aan je trainingsuitrusting en til je voetbalvaardigheden naar een hoger niveau. Bestel nu en begin met het verbeteren van je precisie en controle op het veld.

  • Merk: Select
  • Kleur: Fluogeel
  • Depth: 33 mm
  • Size: 50x50 cm
Meer info "Select Paspoort Voetbal - Fluogeel"
Anderen bekeken ook
Vaak samen gekocht
Reviews