429 Too Many Requests

429 Too Many Requests


nginx
Terug
6204cf3f946c1c01366c8258

Jako Challenge Short Dames - Jako Blauw / Fluogeel

Artikelnummer: 4421-443
18,50
Maat kiezen
Maat kiezen
  • 34-36
    Beschikbaar
  • 38-40
    Beschikbaar
  • 42-44
    Beschikbaar
Bedrukking aanwezig!
Houd rekening met 10 tot 12 werkdagen extra levertijd.
+ Personaliseren
Personaliseren

Ben je zeker van de maat? Retourneren of ruilen is NIET mogelijk bij gepersonaliseerde artikelen.

Resetten
Ga verder
  • 43979
Omschrijving

Jako Challenge Short Dames - Jako Blauw / Fluogeel

Maak uw outfit compleet met de Jako Challenge Short Dames in de kleuren Jako Blauw en Fluogeel. Deze short is perfect voor sportieve dames die op zoek zijn naar comfortabele en stijlvolle sportkleding. De short is onderdeel van de Challenge collectie en past perfect bij het bijbehorende shirt. Met een ruime keuze aan maten, van 116 tot XXL, is er altijd een passend model voor iedereen.

De Jako Challenge Short is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zorgt voor een optimale bewegingsvrijheid tijdens het sporten. De elastische tailleband zorgt voor een perfecte pasvorm en het ademende materiaal houdt je koel en droog. Of je nu gaat hardlopen, fitnessen of een andere sport beoefent, deze short biedt het comfort en de functionaliteit die je nodig hebt.

Met zijn opvallende kleurencombinatie van Jako Blauw en Fluogeel is deze short niet alleen functioneel, maar ook trendy. De kleuren geven je sportoutfit een frisse en sportieve uitstraling. Combineer de short met het bijpassende shirt en maak een statement op het sportveld.

Bestel nu de Jako Challenge Short Dames in Jako Blauw / Fluogeel en maak je sportoutfit compleet. Ga voor comfort, stijl en functionaliteit met deze trendy short.

  • Merk: Jako
  • Kleur: Blauw / Fluogeel
  • Maat: Dames