Stanno Prof. Sports (3,8 CM X 10 M) Tape - Wit

Stanno Prof. Sports (3,8 CM X 10 M) Tape - Wit

Artikelnummer: 489834-0000
-19%
7,99
6,50
Maat: Uni
Maat kiezen
  • Uni
    Beschikbaar
Aantal Prijs Korting
vanaf 10 € 5,99 -25%
vanaf 20 € 5,59 -30%
vanaf 50 € 5,19 -35%
429 Too Many Requests

429 Too Many Requests


nginx
  • 58757
Omschrijving

Stanno Prof. Sports (3,8 CM X 10 M) Tape - Wit

Ontdek de essentie van sportieve ondersteuning met de Stanno Prof. Sports tape. Deze premium kwaliteit sporttape, verkrijgbaar in de kleur wit, is ontworpen om betrouwbare ondersteuning te bieden voor zwakke of geblesseerde gewrichten. Of het nu gaat om vingers, handen, polsen of knieën, deze tape is veelzijdig en eenvoudig in gebruik. Het gemak waarmee de tape af te scheuren is, zonder gebruik van scharen, maakt het een must-have voor elke sporter.

Geschikt voor een breed scala aan sporten, van voetbal tot atletiek, de Stanno Prof. Sports tape is een essentieel accessoire voor elke sporter die op zoek is naar extra bescherming en ondersteuning. De tape is onderdeel van een breder assortiment aan sportkleding en accessoires die gericht zijn op het verbeteren van je sportprestaties en het voorkomen van blessures.

De witte kleur van de tape zorgt voor een strakke en professionele uitstraling, passend bij elke sportuitrusting. Verkrijgbaar op Teamswear, laat je overtuigen door de eenvoud en effectiviteit van dit design. Het is de perfecte aanvulling voor elke sporter die streeft naar optimale prestaties en bescherming.

Of je nu een amateur bent of op professioneel niveau sport, de Stanno Prof. Sports tape biedt de ondersteuning die je nodig hebt om je volledig op je sport te kunnen concentreren, zonder je zorgen te maken over blessures. Maak van deze tape een standaard onderdeel van je sportuitrusting voor betrouwbare ondersteuning, keer op keer.

  • Merk: Stanno
  • Kleur: Wit
  • Afmetingen: 3,8 CM X 10 M
  • Gebruik: Geschikt voor vingers, handen, polsen, en knieën
  • Eigenschap: Eenvoudig af te scheuren zonder gebruik van scharen
  • Toepassing: Biedt ondersteuning voor zwakke of geblesseerde gewrichten
Meer info "Stanno Prof. Sports (3,8 CM X 10 M) Tape - Wit"
Reviews