Voetbalkledij

Voetbal - Derbystar voetballen

Tips bij de aanschaf van een voetbaloutfit

Bij Teamswear heb je de keuze uit voetbalkledij van merken zoals Nike, Hummel, Jako, Joma, Erima en Stanno. Dat betekent dat je kunt rekenen op de beste kwaliteit materialen, vormgegeven op een wijze die jou in staat stelt om de beste prestatie neer te zetten.

Onze voetbalschoenen, voetbaltenues, voordeelpakketten, voetballen en andere producten op het gebied van voetbal en voetbalkledij voor kinderen leveren we zoveel mogelijk uit voorraad, zodat ze snel in huis zijn. 

Voetbalkleding

Voetbal is een intensieve sport waarbij je veel transpireert. Daarom raden wij aan om voetbalkleding te dragen van synthetische materialen die transpiratievocht snel afvoeren. Zo vat je minder snel kou en voorkom je blessures. Met koud nat weer raden wij aan om thermokleding te dragen om droog en warm te blijven tijdens de training of wedstrijd. Draag voor en na het voetballen een trainingspak over je voetbaltenue om warm te blijven.

Meer informatie?

Wil je meer weten over de aankoop van voetbalschoenen, voetbaltenues, scheenbeschermers of voetballen? Bekijk dan de specifieke categorieën.

Om jouw prestaties te verbeteren en je een optimale voetbalervaring te bezorgen bieden wij jou een uitgebreid assortiment aan voetbalartikelen.Voor een uitgebreid advies verwijzen we je naar de specifieke productpagina. Heb je hierna alsnog vragen stel deze dan via onze chat of neem contact met ons op via de contactpagina.

Voetbalplezier begint met de klassieke Derbystar

Het Duitse merk Derbystar kent een lange, succesvolle geschiedenis sinds hun oprichting in 1963. De kwaliteit en technische prestaties van hun voetballen worden al jaren geprezen door topvoetballers van over de hele wereld.

De wereldspeler der voetballen

Tot voor kort waren de ballen van Derbystar alleen verkrijgbaar in Nederland en Duitsland, waar het merk al tijden marktleider is. Door de grote vraag uit andere landen zijn ze een aantal jaar geleden begonnen met de uitbreiding naar andere landen. Inmiddels produceert het merk bijna 3000 ballen per dag. Volgens een actuele schatting spelen er momenteel ruim 2,3 miljoen Europese voetballers exclusief met deze voetballen, waardoor de Derbystar zich met recht "The Ball" mag noemen.

Focus op kwaliteit

Vanaf dag één staat het bedrijf bekend om zijn handgemaakte kwaliteitsproducten. Het succes van de Derbystar bal is te danken aan de missie van het bedrijf om de kwaliteit van hun producten voortdurend te blijven verbeteren. Het resultaat van deze innovatieve strategie was dat ze eind jaren zeventig het eerste merk waren dat synthetische materialen ging gebruiken voor hun voetballen. Een revolutionair besluit, want tot op dat moment werden voetballen uitsluitend van leer gemaakt.

Met de hand genaaid en uitvoerig getest

Om hun superieure kwaliteit te garanderen worden alle ballen met de hand genaaid in Pakistan. Elke bal bestaat uit 720 dubbele- en 60 hoeksteken, nauwkeurig uitgevoerd door speciaal opgeleide vakmensen. Daarna moeten de voetballen nog een intensieve kwaliteitstest van zeven stappen doorstaan. Deze extra kwaliteitscontrole garandeert dat o.a. de rondheid en het gewicht van de bal niet alleen perfect zijn, maar ook perfect blijven.

Een voetbal voor elke gelegenheid

Wij bieden klassieke Derbystar ballen aan in alle soorten en maten. Er zijn trainingsballen, wedstrijdballen en zelfs ballen speciaal gemaakt voor het spelen op kunstgras. Bovendien zijn ze de enige fabrikant die lichtere en kleinere ballen maakt voor de allerjongste voetballertjes. Er is altijd wel een bal die bij jou past, dus welke Derbystar kies jij?
Featured Brands

Bekijk alle merken