Vooral hebben de voetballers het in de winter niet gemakkelijk. Ze moeten trainen op het bevroren voetbalveld en spelen in vriestemperaturen.
Wat houdt ons warm, zelfs in de meest ongunstige weersomstandigheden? Sports Underwear, Baselayer, thermokleding!

De thermokleding van merken zoals Adidas, Nike, Jako en Erima hebben nu reeds enkele jaren een deel van de garderobe van iedere amateur sporter - en niet alleen in de winter. Ondergoed, zoals de Alphaskin-collectie van adidas, is verkrijgbaar in verschillende soorten en voor alle soorten weersomstandigheden.

Maar hoe helpt het ondergoed u in alle seizoenen?
In de winter, het strakke ondergoed uit de Alphaskin sport collectie van adidas zorgt ervoor dat het lichaam de warmte die u genereert tijdens het sporten, het lichaam niet te verlaten. Dit houdt je spieren warm, zelfs bij temperaturen onder het vriespunt, waardoor de kans op blessures minimaal is. In de zomer houdt de ClimaCool-technologie je koel en droog, zodat je lichaam niet oververhit raakt.

Een ander, vaak onderschat en nog belangrijker aspect, is dat het Alphaskin sportondergoed van Adidas zorgt voor een aanzienlijk verbeterd lichaamsgevoel.
Wie op regelmatige basis gebruik maakt van compressie kleding, weet waar we het over hebben: Het extreem strakke ondergoed doet je sterker en robuuster te voelen, wat leidt tot meer zelfvertrouwen, verbeterde stabiliteit en een grotere responsiviteit. Over het algemeen kun je je prestaties met een paar procent verhogen, wat je op zijn beurt een duidelijk voordeel geeft ten opzichte van je tegenstander. Je moet dus zeker eens de nieuwe Alphaskin Sports-collectie van adidas uitproberen!