Er kunnen vertragingen optreden bij Erima wegens verhuizing naar nieuw logistiek centrum
 •   Gratis verzending vanaf 50 euro
 •   30 dagen bedenktijd
 •   Gratis retourneren

Over Teamswear

TEAMSWEAR, DE ONLINE SPORTWINKEL

Zowel de amateur als de professional kan hier terecht voor zijn of haar componenten. TEAMSWEAR levert zowel aan particulieren als clubs en bedrijven.

TEAMSWEAR is opgericht in 2001. TEAMSWEAR is een firma van schoenenketen Berca Shoes die door de ruime kennis en jarenlange ervaring in de sportwereld besloten hebben hun krachten te bundelen tot wat TEAMSWEAR nu is.

Om teleurstelling achteraf te voorkomen biedt TEAMSWEAR niet alleen kwantiteit met een ruim assortiment aan sportgerelateerde artikelen, maar ook kwaliteit door merendeels met mid- en high-end A-merken te werken.

Ons aanbod groeit continu en wij proberen in te spelen op de vraag van de consument.

Wij willen ons onderscheiden in de serviceverlening, waarbij onze passie voor sport zich vertaald in een succesvol concept en een tevreden klant.

U besteld bij ons met één simpele muisklik op onze gebruiksvriendelijke online winkel en wij garanderen een snelle levering (gemiddelde levertermijn is 3 tot 5 werkdagen).

Dit kunnen wij garanderen door onze solide automatisering, productspecialisatie, efficiënt voorraadbeheer en nauwe samenwerking met gerenommeerde leveranciers.

De optimale verwerking van uw order binnen en buiten ons bedrijf zorgt niet alleen voor een snelle en correcte verwerking en bezorging maar drukt eveneens de prijs waardoor u als klant goedkoper uit bent.

Onze online webwinkel staat 24 uur per dag voor u klaar.

Voor technische vragen of ondersteuning kunt u ons tijdens werkdagen bereiken via de klantenservice.

TEAMSWEAR streeft naar een perfecte after sales, onder andere door maar liefst 30 dagen “niet goed - geld terug” garantie te bieden waarbij de (particuliere) klant zonder opgaaf van reden de producten mag retourneren en het complete aankoopbedrag op zijn rekening teruggestort krijgt.

De optelsom van onze efficiënte aanpak, de in-house kennis en de samenwerking met gerenommeerde bedrijven resulteert in een optimale prijs-kwaliteitverhouding.

TEAMSWEAR in het kort:

 1. Snelle levering (3-5 dagen)
 2. Scherpe prijzen
 3. Prima pre- en aftersales
 4. 30 dagen niet goed, geld teruggarantie
 5. Geen verzendkosten
 6. Optimale prijs- kwaliteitverhouding
 7. Snelle respons via de klantenservice
 8. Samenwerking met gerenommeerde bedrijven
 9. In-house productkennis
 10. Gebruiksvriendelijke online winkel