Er kunnen vertragingen optreden bij Erima wegens verhuizing naar nieuw logistiek centrum
  •   Gratis verzending vanaf 50 euro
  •   30 dagen bedenktijd
  •   Gratis retourneren

BETALEN

Betalen moet ook gebeuren. Dat kan bij ons op maar liefst 4 manieren.

iDeal

Enkel voor onze Nederlandse klanten:

Indien u gebruik maakt van internetbankieren bij Rabobank, ABN AMRO, ING, Fortis, SNS regio Bank, ASN, Triodos. Knab, Friesland bank of van Landschot, dan kunt u bij Teamswear makkelijk online betalen via iDEAL. iDEAL is de meest eenvoudige en veilige betaalmethode voor online betalingen. U selecteert indien u wilt betalen via iDEAL eenvoudig uw bank. Vervolgens krijgt u de vertrouwde interface van uw eigen bank om uw gegevens in te voeren en deze te bevestigen.

Creditcard

Op Teamswear zijn creditcards van o.a. MasterCard en VISA meer dan welkom. U kunt dus zonder extra kosten via uw creditcard producten bij ons aanschaffen. Voor een creditcardbetaling worden geen extra (transactie)kosten gerekend.

Bancontact / Mister Cash / Maestro

Betaal met Bancontact/Mister Cash of met Maestro. Dat is wel zo veilig en snel. Kies bij Teamswear voor deze betaalmethode, vul je kaartnummer en vervaldatum in en je wordt automatisch naar de vertrouwde site van jouw bank geleid. Hier wordt gevraagd om het bedrag te controleren en te betalen met je authentificatiemiddel. Afhankelijk van je bank is dat een kaartlezer of een paswoord.

Vooruitbetaling

Indien u niet gebruik maakt van internetbankieren of liever het bedrag handmatig naar ons over wilt maken voordat levering van uw bestelling plaatsvindt, kunt u gebruik maken van vooruitbetaling per bank.

Na het selecteren van de optie en het verder voltooien van uw bestelling, krijgt u van ons per e-mail de betaalgegevens zodat u zelf het verschuldigde bedrag naar ons kunt overmaken. Er worden geen extra (transactie)kosten gerekend indien u kiest voor vooruitbetaling per bank.

Vooruit betalen per bank is een veilige manier van betalen, maar houd er wel rekening mee dat het proces één of meerdere dagen vertraging kan oplopen wegens het overschrijven van het bedrag.

Gelieve het ordernummer te gebruiken als referentie voor de betaling. Zo kunnen wij de betaling snel verwerken en zorg dragen voor de verdere afwikkeling en levering van uw producten.

 

Onze rekeninginformatie is:

TEAMSWEAR
IBAN: BE09385003355657
BIC:BBRUBEBB