Senseball Voetbal - Wit / Zwart

Artikelnummer: SenseBall
-13%
39,99
34,99
Maat: Uni
Kies je maat
  • Uni
    Beschikbaar
Offerte aanvragen

Laat je door ons adviseren! Ons team help je graag verder om een offerte op te maken.

Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren
  • 26255
Omschrijving

Verbeter je voetbalprestaties nu met Senseball

Als je de Senseball aankoopt krijg je een toegangscode voor 50 trainingsvideo's, een mobiele applicatie, een didactisch programma en 2 online videoconferenties. Mocht je de Senseball nog niet kennen, dan denk je misschien dat het een bal is aan een simpel touw. Echter, voor veel jeugdspelers van grote Europese voetbalclubs is dit een trainingsmethode die gebruikt wordt om de voetbalvaardigheden te verbeteren. Deze trainingsbal is dus ideaal om te gebruiken om je voetbalcapaciteiten naar een hoger niveau te brengen.

Verbeter je snelheid en beenbewegingen
Senseball verbetert de prestaties van voetballers die willen trainingen op snelheid en precisie van beenbewegingen. Een groot voordeel is dat je met deze trainingen een zeer goede tweevoetige speler kan worden. Voor degene die iedere dag oefent met de Senseball (zo'n 20 minuten per dag) kan 500.000 balcontacten per jaar uitvoeren. Terwijl profvoetballers volgende de traditionele trainingsmethoden op zo'n 50.000 balcontacten uitkomen.

Hoe werkt de Senseball?
De Senseball trainingsmethode is ontwikkeld door Michel Bruyninckx (in samenwerking met de universiteit van Leuven) die zich richtte op breincentraal leren. Ook wel de CogniTraining genoemd. Tijdens gebruik van de CogniTraining met de Senseball doen de voetballers veel vaardigheidsoefeningen die in de hersenen worden opgeslagen. Spelers leren tijdens het spel daardoor sneller beslissingen maken en een betere balbeheersing te ontwikkelen. Kortom: ideaal om je vaardigheden te verbeteren.

Niet alleen geschikt voor voetballers
Met specifieke oefeningen kan deze methode ook buiten de voetbalwereld gebruikt worden, zoals gedurende herstelperiodes van sporters. Maar ook voor fysiotherapeutische behandelingen bij kinderen en jongeren met een slechte houding. Daarnaast zorgen de trainingen met de Senseball ook voor positieve effecten op ADHD, cognitieve stoornissen en spieratrofie bij oudere mensen.

Maat 3
omtrek : 58cm
Gewicht: 420 gram
Geschikt voor rechts- en linkshandigen

Bestel de Senseball nu voordelig bij Teamswear en verbeter ook jouw voetbalvaardigheden!
Specificaties
Geslacht: heren, dames, kinderen
Hoofdkleur: wit
Kleuren: wit, zwart
Producttype: voetbal
Status: aanbieding
Maat: uni
Meer info "Senseball Voetbal - Wit / Zwart"
Anderen bekeken ook
Vaak samen gekocht
Reviews