Er kunnen vertragingen optreden bij Erima wegens verhuizing naar nieuw logistiek centrum
  •   Gratis verzending vanaf 50 euro
  •   30 dagen bedenktijd
  •   Gratis retourneren

Uhlsport

Uhlsport keepershandschoenen kopen of op zoek naar de andere producten van dit merk? Je kunt op deze pagina rekenen op allerlei sportkleding, zoals sportshirts en sportbroeken. De Uhlsport kleding is beschikbaar voor keepers, voetballers en sporters in alle soorten en maten: voor dames, voor heren én voor kinderen! Het merk Uhlsport is van goede kwaliteit. Je betaalt bij ons op Teamswear echter standaard een scherpe prijs. 
 
sorteer op
1 kleur

Uhlsport Aerored Absolutgrip Finger Surround Keepershandschoenen
Donkergrijs / Fluorood / Wit

€ 79,99 € 71,99
- 30 %
1 kleur

Uhlsport Comfort Textile Keepershandschoenen
Wit / Zwart

€ 54,99 € 38,50
- 30 %
1 kleur

Uhlsport Tensiongreen Absolutgrip Hn Keepershandschoenen
Donkergrijs / Fluo Groen / Marine

€ 69,99 € 48,99
- 30 %
1 kleur

Uhlsport Aquasoft Keepershandschoenen
Wit / Blauw / Fluo Groen

€ 69,99 € 48,99
1 kleur

Uhlsport Bionikframe Kniebeschermers
Zwart / Fluogeel

€ 34,99 € 27,99
1 kleur

Uhlsport Handschoen Cleaner 50ml
Zwart

€ 3,99 € 3,50
- 29 %
1 kleur

Uhlsport Torwart Tech Kniebeschermers
Zwart

€ 34,99 € 24,99
- 50 %
2 kleuren

Uhlsport Ergonomic Keepershirt Lange Mouw
Geel / Zwart

€ 49,99 € 24,99
- 23 %
1 kleur

Uhlsport Keeperhandschoenreiniger
Grijs

€ 12,99 € 9,99

Uhlsport keepershandschoenen

Uhlsport helpt keepers de beste van de wereld te worden. De keeperskleding en keepershandschoenen zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit. Aan de andere kant betaal je daarvoor online standaard een scherpe prijs. Op zoek naar een paar voetbalschoenen, scheenbeschermers of andere voetbalkleding? Uhlsport is een bekende naar binnen de wereld van het voetbal en enkele andere sporten. Blader door ons brede assortiment om online inspiratie op te doen of specifiek op zoek te gaan. Zoek je bijvoorbeeld de Fingersave producten van dit merk? Erg populair is de Uhlsport Eliminator Supergrip.

 

Uhlsport keeperskleding van topkwaliteit

Uhlsport staat vooral bekend om de keeperskleding. Zoek je naar de keepershandschoenen van goede kwaliteit of ben je ook op zoek naar de scheenbeschermers en andere producten? We voeren een breed assortiment aan junior producten en sportkleding voor volwassenen. Blader er doorheen en koop online de Uhlsport artikelen voor jezelf, voor de kleine of voor je hele team of zelf vereniging. 

Uhlsport sportkleding met 30 dagen bedenktijd

Bij Teamswear profiteer je standaard van 30 dagen bedenktijd, waardoor het een uitstekend idee is om de keepershandschoenen en keeperskleding van Uhlsport online te kopen. Net als voor de voetbalschoenen, scheenbeschermers en andere producten geldt dat je die op je gemak thuis kunt beoordelen. Is er iets toch niet helemaal naar wens? Je kunt de bestelde producten ruilen of naar ons retourneren. Bekijk ons brede assortiment aan sportkleding en sportartikelen van Uhlsport. Maak online jouw keuze en koop de producten voordelig aan.