Scheenbeschermers

Scheenbeschermers - G-Form scheenbeschermers

2 producten

Verfijnen
 1. G-Form Pro-S Compact Scheenbeschermer - Goud / Zwart
  2 Kleuren

  G-Form Pro-S Compact Scheenbeschermer
  Goud / Zwart

  Aanbiedingsprijs € 49,50 Adviesprijs: € 54,99
 2. G-Form Pro-S Compact Scheenbeschermer - Zwart / Rood
  2 Kleuren

  G-Form Pro-S Compact Scheenbeschermer
  Zwart / Rood

  Aanbiedingsprijs € 49,50 Adviesprijs: € 54,99

2 producten

Bescherm je schenen met fijne scheenbeschermers

Scheenbeschermers zijn onmisbaar binnen verschillende takken van sport. Op zoek naar de scheenbeschermers voor het voetbal, hockey of wellicht de vechtsport? Zowel binnen het kickboksen als verschillende andere sporten is het verstandig of zelfs verplicht om ze te dragen. Zoekt u naar de kindermaten voor uw kleine of wilt u er graag zelf gebruik van maken? We zorgen voor een breed assortiment van merken zoals Jako, Nike en Stanno. Dat betekent dat u daar op uw gemak een keuze uit kunt maken. Wij gaan er vervolgens direct voor u mee aan de slag.

Scheenbeschermers kopen?

Scheenbeschermers voor het voetbal kopen en benieuwd naar de verschillende maten? We zorgen voor een ruim aanbod van de verschillende merken, zodat u daar zelf een keuze uit kunt maken. Van de kleine kindermaten tot aan de grotere modellen die u ook zelf kunt dragen om de schenen goed te beschermen. Het scheenbeen is een kwetsbaar deel van het lichaam tijdens het beoefenen van verschillende sporten. Het is daarom van belang om er met de scheenbeschermers voor te zorgen dat u het risico op eventuele blessures zo klein mogelijk kunt maken.

Ruim aanbod en scherpe prijzen

Scheenbeschermers kapot en een nieuw paar kopen of binnenkort voor het eerst sporten en op zoek naar de juiste sportkleding daarvoor? Zowel binnen het voetbal, hockey als de vechtsport is het een uitstekend idee om hier gebruik van te maken. We zorgen online voor een ruim aanbod en hanteren aan de andere kant scherpe prijzen. Dat betekent dat de scheenbeschermers van topmerken op een voordelige wijze beschikbaar zijn. Blader door het uitgebreide assortiment om inspiratie op te doen. Wij gaan er direct mee aan de slag. Bestelt u voor €50 of meer aan scheenbeschermers en andere sportartikelen? Dan is de verzending naar uw adres bovendien gewoon gratis, we berekenen daarvoor dan geen extra kosten. 

Flexibele scheenbeschermers met uitstekende bescherming - de G-Form

Sinds de invoering van scheenbeschermers zijn deze gemaakt van hard materiaal. Een harde scheenbeschermer sluit niet goed aan en zit een goede sportieve prestatie in de weg. Sinds kort is de G-Form Pro Shin op de markt: een flexibele scheenbeschermer die uitstekende bescherming biedt.

De beste materialen

De G-Form Pro Shin maakt gebruik van de zogenaamde Reactive Protection Technologie (RPT). Dit houdt in dat een scheenbeschermer gemaakt is van een composiet mix van PORON XRD materiaal. Tevens is er gebruik gemaakt van eigen materiaal en technologie. Het stevige omhulsel is in een compressiesok genaaid. Het materiaal is duurzaam, geschikt voor intensief gebruik en kan herhaaldelijk in de wasmachine.

Optimale bescherming

De G-Form scheenbeschermer biedt meer dan negentig procent schokdemping. Door zijn flexibiliteit sluit de scheenbeschermer goed aan op je scheenbeen en blijft op de juiste plaats zitten tijdens het gebruik. Als de scheenbeschermer een klap krijgt, vormt het als het ware een pantser. Direct na de klap gaat het materiaal weer terug naar zijn oorspronkelijke vorm.

Koop in onze webshop

Als je je scheenbeschermers in onze webshop koopt, profiteer je van vele voordelen. In onze webshop hanteren we namelijk scherpe prijzen. Daarbij kun je kiezen uit een enorm aanbod. Zodra je voor meer dan vijftig euro bestelt, verzenden wij de bestelling gratis.

Mocht je toch niet tevreden zijn over je bestelling dan kun je de spullen gratis retourneren. Hiervoor heb je een bedenktijd van dertig dagen. Verder bieden wij je de mogelijkheid om al je kleding gratis te laten bedrukken. Deze aanbieding geldt ook nog eens voor het hele team. Kortom: genoeg redenen om zo snel mogelijk naar onze webshop te gaan!

Featured Brands

Bekijk alle merken