Reece Ultra Grip 2 In 1 Knitted Player Glove Kinderen - Zwart / Roze

Artikelnummer: 889031-8180
-18%
10,99
8,99
Maat: JR
Maat kiezen
  • JR
    Beschikbaar
Aantal Prijs Korting
vanaf 10 € 8,24 -25%
vanaf 20 € 7,69 -30%
vanaf 50 € 7,14 -35%
Offerte aanvragen

Laat je door ons adviseren! Ons team help je graag verder om een offerte op te maken.

Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren
  • 47146
Omschrijving

Reece Ultra Grip 2 In 1 Knitted Player Glove Kinderen - Zwart / Roze

Deze 2-in-1 sporthandschoenen zijn ideaal bij sporten in koudere weersomstandigheden. De binnenzijde van de handschoen bevat siliconen nopjes voor goede grip, zowel op de vingers als in de handpalm. De handschoen is op twee manieren te dragen: met bedekking van de vingers of met alleen bedekking van de hand. De zwarte en roze kleuren geven de handschoenen een sportieve uitstraling. De handschoenen zijn geschikt voor zowel jongens als meisjes.

Met de Reece Ultra Grip 2 In 1 Knitted Player Glove blijven de handen van kinderen warm tijdens het sporten in koude weersomstandigheden. De handschoenen bieden niet alleen warmte, maar ook een uitstekende grip dankzij de siliconen nopjes. Hierdoor kunnen kinderen optimaal presteren tijdens het sporten. De handschoenen kunnen op twee manieren gedragen worden, afhankelijk van de behoefte aan bedekking van de vingers. De zwarte en roze kleuren geven de handschoenen een stoere en sportieve uitstraling. Geschikt voor zowel jongens als meisjes, zijn deze handschoenen een must-have voor elke sportieve kinderoutfit.

Bestel nu de Reece Ultra Grip 2 In 1 Knitted Player Glove Kinderen in het zwart / roze en zorg ervoor dat uw kinderen warm en comfortabel blijven tijdens het sporten in koude weersomstandigheden. Deze handschoenen bieden niet alleen warmte, maar ook een uitstekende grip dankzij de siliconen nopjes. Met de mogelijkheid om de handschoenen op twee manieren te dragen, kunnen kinderen zelf bepalen hoeveel bedekking ze nodig hebben. De zwarte en roze kleuren geven de handschoenen een sportieve uitstraling die perfect past bij elke sportieve outfit. Geschikt voor zowel jongens als meisjes, zijn deze hands

  • Merk: Reece
  • Kleur: Zwart / Roze
  • Geschikt voor: Kinderen
  • 2-in-1 sporthandschoenen
  • Siliconen nopjes voor goede grip
  • Op twee manieren te dragen: met bedekking van de vingers of met alleen bedekking van de hand
Meer info "Reece Ultra Grip 2 In 1 Knitted Player Glove Kinderen - Zwart / Roze"
Anderen bekeken ook
Vaak samen gekocht
Reviews