Scheidsrechterspray

Filters sluiten

Sorteren op

Filters

0 artikelen
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Als scheidsrechter maakt u elk seizoen de discussie mee of men wel of niet op de correcte plek de vrije schop genomen heeft. In het heetst van de strijd kunnen de gemoederen dan hoog oplopen. De discussie die er op volgt is zonde van de speeltijd en nu gelukkig geheel onnodig. Met de scheidsrechtersspray is het voor iedereen duidelijk, waar de vrije schop genomen moet worden. Spray op het veld een stip of kruis en de wedstrijd kan eerlijk en snel door gaan. Door het gebruik van de schuimspray tijdens voetbalwedstrijden ontstaan er geen twijfels en discussies meer. De wedstrijd verloopt met een eerlijk en duidelijk spel. Koop ook uw scheidsrechtersspray en laat de spray uw kwaliteiten als scheidsrechter vergroten.

Wat is scheidsrechters spray?

De spray komt in een kleine spuitbus die in een houder aan de riem van de scheidsrechter vast gemaakt kan worden. De spray bevat een samenstelling van water, butaan en oppervlakte actieve stof. De mix van deze drie ingrediënten creëren bij het spuiten een witte schuim. Het is aan de scheidsrechter hoe dik de lijn gespoten wordt, en dus zichtbaar is. Na het spuiten van de scheidsrechtersspray verdwijnt het witte schuim binnen 1 tot 2 minuten. Doordat het butaan snel verdampt en het water in de grond trekt verdwijnt het schuim in een rap tempo. Zo geven de oude markeringen later in het spel geen verwarring. Het witte schuim houdt de spelers elke wedstrijd scherp en eerlijk. Een spray is goed voor zo’n 45 tot 50 meter schuim, afhankelijk van hoe dik de gebruiker sprayt.

Hoe gebruik je de scheidsrechtersspray?

Zo simpel als het klinkt, zo simpel is het gebruik. Schud de bus goed en spray de schuim op de grond. Afhankelijk van de rede van gebruik maakt u een kruis, stip of lijn. Om problemen te voorkomen, is het wel verstandig om op voorhand goedkeuring voor gebruik te krijgen van de lokale sportvereniging.

Aan wie hebben we de spray te danken?

Daar voor moeten we bij Argentijnse Pablo Silva zijn. Deze amateurvoetballer was het er niet mee eens een wedstrijd te verliezen door het verschuiven van de muur van de tegenstander. Hij vond dat het tijd werd voor een oplossing voor dat eeuwige geschuifel bij een vrije trap. Als oplossing bedacht hij de Vanishing spray. Zijn beroep als journalist zorgde ervoor dat de spray al snel bekendheid genoot in het hele land. Al duurde het nog even voordat de spray bekendheid genoot in Europa, zijn effect is er niet minder om.

Scheidsrechters spray een aanwinst voor uw scheidsrechters outfit

Wilt u uw scheidsrechterkleding ook compleet maken? Stel dan uw Toebehoren samen die matched met uw broek en shirt. Een scheidsrechtersspray kan niet ontbreken aan uw benodigde Accessoires om een wedstrijd in goede banen te leiden. Naast uw scheidrechtersfluitje, kaarten, horloges en notitiekaarten hoort een scheidsrechtersspray.

Geef met schuimspray Voetbal een nieuwe dimensie en bestel vandaag nog uw scheidsrechtersspray bij de Teamswear shop.